SRH – TEKNIK OCH INNOVATION

SRH modellen är efterträdaren till den populära Runner-modellen som har funnits i över 10 år. Klipper ytor upp till 2 800 kvm. På SRH och Wipers alla större modeller känner kniven själv av om gräset behöver klippas s k “mowed grass sensor”. Kan styras och övervakas via din smartphone eller surfplatta. SRH är utrustad med en 29 cm slitstark, bred kniv som gör klippningen mer effektiv och tidsbesparande.

KNIVMODULERING OCH SPIRALKLIPPNING

SRH har en funktion som kallas knivmodulering. När roboten behöver klippa högre gräs i delar av trädgården ökar knivbladen hastigheten för en mer effektiv klippning. Kniven återgår till normal hastighet på ytor med kortare gräs.

Den intelligenta spiralklippningsfunktionen ger roboten möjlighet att styra knivhastigheten och aktivera spiralklippningen för en bättre klippning av det aktuella området. Roboten ändrar automatiskt riktning när den stöter på ett hinder eller gränskabeln, eller om den kommer till en brant lutning. Alla Wiper Premiums robotgräsklippare är utrustade med rostfria stålknivar med lång livslängd.

FRAMKOMLIGHET

Patenterade robothjul ger maskinen bra grepp, oavsett om den arbetar på en plan yta eller i en trädgård med en lutning på 55%. Tyngdpunkten gör det lättare för roboten att svänga i olika riktningar och undviker onödiga omvägar.

REGNSENSORER

SRH är utrustade med regnsensorer som gör så att roboten återvänder till  dockningsstationen i händelse av regn. Denna funktion kan enkel avaktiveras av kunden.

SÄKERHET

För att säkerställa högsta möjliga säkerhet, både i aktivt och inaktivt läge, är SRH utrustad med knivskydd och ett säkerhetssystem som omedelbart stoppar kniven när roboten lyfts upp i handtagen. Stoppknappen sitter placerad i mitten på robotens övre kåpa.

SRHtext

WiperPremiumSRH

Ladda ner produktblad: SRH.pdf

SRHflerklippzonerWiperhusSkärmavbild 2017-05-30 kl. 12.02.48Skärmavbild 2017-05-30 kl. 15.32.01