JXH – TEKNIK OCH INNOVATION

JXH är en liten och effektiv modell för ytor upp till 2 200 kvm. De centralt placerade drivhjulen gör att roboten kan klippa i båda riktningarna. JHX-modellen klarar av sluttningar bra – upp till hela 55% lutning (marknadens bästa ). Passar utmärkt för den kuperade trädgården.

Robotens specialhjul ger inte bara bästa möjliga dragkraft i lutningar utan garanterar också en perfekt klippning utan onödigt slitage, även i trädgårdar med tjockt gräs.

Roboten klipper i båda riktningarna och ändrar riktning så snart den stöter på ett hinder eller kommer i närheten av gränskabeln. På så sätt optimeras robotens klipptid. Kan styras och övervakas via din smartphone eller surfplatta.

KNIVMODULERING OCH SPIRALKLIPPNING

JXH har en funktion som kallas knivmodulering. När roboten behöver klippa högre gräs i delar av trädgården ökar knivbladen hastigheten för en mer effektiv klippning. Kniven återgår till normal hastighet på ytor med kortare gräs.

Den intelligenta spiralklippningsfunktionen ger roboten möjlighet att styra knivhastigheten och aktivera spiralklippningen för en bättre klippning av det aktuella området. Roboten ändrar automatiskt riktning när den stöter på ett hinder eller gränskabeln, eller om den kommer till en brant lutning. Alla Wiper Premiums robotgräsklippare är utrustade med rostfria stålknivar med lång livslängd.

FRAMKOMLIGHET

Patenterade robothjul ger maskinen bra grepp, oavsett om den arbetar på en plan yta eller i en trädgård med en lutning på 55%. Tyngdpunkten gör det lättare för roboten att svänga i olika riktningar och undviker onödiga omvägar.

REGNSENSORER

JXH är utrustade med regnsensorer som gör så att roboten återvänder till  dockningsstationen i händelse av regn. Denna funktion kan enkel avaktiveras av kunden.

SÄKERHET

För att säkerställa högsta möjliga säkerhet, både i aktivt och inaktivt läge, är JXH utrustad med knivskydd och ett säkerhetssystem som omedelbart stoppar kniven när roboten lyfts upp i handtagen. Stoppknappen sitter placerad i mitten på robotens övre kåpa.

JXHtext

Skärmavbild 2017-05-30 kl. 14.58.07

WiperPremiumJXHLadda ner produktblad:
JXH.pdfJXHmilöSkärmavbild 2017-05-30 kl. 12.00.40Skärmavbild 2017-05-30 kl. 15.32.01