CXH – LITEN, SMIDIG OCH EFFEKTIV

CXH är Wiper Premiums minsta robotgräsklippare som enkelt klarar av att klippa en yta upp till 1100 kvm. Den rör sig fritt innanför ett område med en begränsningskabel och laddar sig själv och jobbar på tills hela gräsmattan är klippt. Enkel och lätthanterad. Kan hanteras via din smartphone eller surfplatta.

KNIVMODULERING OCH SPIRALKLIPPNING

CXH har en funktion som kallas knivmodulering. När roboten behöver klippa högre gräs i delar av trädgården ökar knivbladen hastigheten för en mer effektiv klippning. Kniven återgår till normal hastighet på ytor med kortare gräs. Den intelligenta spiralklippningsfunktionen ger roboten möjlighet att styra knivhastigheten och aktivera spiralklippningen för en bättre klippning av det aktuella området. Roboten ändrar automatiskt riktning när den stöter på ett hinder eller gränskabeln, eller om den kommer till en brant lutning.

FRAMKOMLIGHET

Patenterade robothjul ger maskinen bra grepp, oavsett om den arbetar på en plan yta eller i en trädgård med en lutning på 45 %. Tyngdpunkten gör det lättare för roboten att svänga i olika riktningar och undviker onödiga omvägar.

REGNSENSORER

CXH är utrustade med regnsensorer som gör så att roboten återvänder till  dockningsstationen i händelse av regn. Denna funktion kan enkel avaktiveras av kunden.

SÄKERHET

För att uppnå högsta möjliga säkerhet, både i aktivt och inaktivt läge, är CXH utrustad med knivskydd och ett säkerhetssystem som omedelbart stoppar kniven när roboten lyfts upp i handtagen. Stoppknappen sitter placerad i mitten på robotens övre kåpa. Alla Wiper Premiums robotgräsklippare är utrustade med rostfria stålknivar med lång livslängd.

CHXtext

Ladda ner produktblad: CXH.pdfCHXmiljöSkärmavbild 2017-05-30 kl. 11.57.48Skärmavbild 2017-05-30 kl. 15.32.01